Fundacja WERWA w okresie od 2020-01-02 do 2021-12-31 realizuje projekt dofinansowany ze środków Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko – Pomorskiego na lata 2014-2020 w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego pn. Utworzenie ścieżek edukacyjnych w Przysieku na terenie parkowym okalającym Regionalny Ośrodek Edukacji Ekologicznej oraz Dzienny Dom Pomocy w Przysieku

Celem projektu jest: Ochrona i zwiększanie różnorodności biologicznej, ochrona przyrody i zielona infrastruktura

W ramach projektu zostaną zrealizowane zadania:

1. Utworzenie 2 ścieżek edukacyjnych i zagospodarowanie zieleni
  2. Działania Edukacyjne - warsztaty ekologiczne

Wartość projektu wynosi: 117 240,53 zł.

Przetarg nieograniczony (2)

Szczegóły postępowania:

Dostawa autobusu do przewozu 17 osób + kierowca z możliwością przewozu osób poruszających się na wózkach inwalidzkich

Przetarg nieograniczony

Szczegóły postępowania:

Fundacja WERWA realizuje projekt pn. Żłobek w Rogowie szansą na rozwój usług opieki nad dziećmi w wieku do lat 3 w Gminach: Toruń, Lubicz, Łysomice.

Fundacja WERWA w okresie od 2020-10-01 do 2022-12-31 realizuje projekt dofinansowany ze środków Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko – Pomorskiego na lata 2014-2020 w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego pn. Żłobek w Rogowie szansą na rozwój usług opieki nad dziećmi w wieku do lat 3 w Gminach: Toruń, Lubicz, Łysomice.