Fundacja WERWA w okresie od 2021-09-01 do 2023-08-31 realizuje projekt dofinansowany ze środków Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko – Pomorskiego na lata 2014-2020 w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego pn. Utworzenie nowych oraz zapewnienie funkcjonowania istniejącym ośrodkom wsparcia na terenie Gmin: Tuchola, Zławieś Wielka i Górzno.

Priorytetowym celem projektu pn. „Utworzenie nowych oraz zapewnienie funkcjonowania istniejącym ośrodkom wsparcia na terenie Gmin: Tuchola, Zławieś Wielka i Górzno” jest zwiększenie dostępu do usług środowiskowych na rzecz wsparcia os. potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjonowaniu na terenie województwa kujawsko-pomorskiego poprzez utworzenie i zapewnienie funkcjonowania miejsc świadczenia usług w postaci Dziennych Domów Pobytu, Klubu Seniora i usług świadczonych w domach uczestników dla min. 308 os. przez 24 m-ce.

W ramach projektu zostaną zrealizowane zadania:

1. Funkcjonowanie Dziennego Domu Pobytu (DDP) na rzecz osób potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjonowaniu w miejscowości Przysiek
  2. Funkcjonowanie Dziennego Domu Pobytu (DDP) Klubu Seniora (KS) na rzecz osób potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjonowaniu w miejscowości Górzno
  3. Utworzenie i funkcjonowanie Dziennego Domu Pobytu (DDP) na rzecz osób potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjonowaniu w Czarnym Bryńsku
  4. Utworzenie i funkcjonowanie Dziennego Domu Pobytu (DDP) na rzecz osób potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjonowaniu w Tucholi

Grupę docelową w projekcie stanowią osoby zagrożone ubóstwem lub wykluczeniem społecznym.

Wartość projektu wynosi: 7 525 692,16 zł.

Formularz zgłoszeniowy dostępny poniżej.

kontakt:

lub mailowo:

Liczba miejsce ograniczona!

Do pobrania:

-Formularz zgłoszeniowy

-Oświadczenie uczestnika projektu 4DDP

-Oświadczenie o doświadczaniu wielokrotnego wykluczenia społecznego w ramach projektu 4DDP

Przetarg nieograniczony (2)

Szczegóły postępowania:

Dostawa autobusu do przewozu 17 osób + kierowca z możliwością przewozu osób poruszających się na wózkach inwalidzkich

Przetarg nieograniczony

Szczegóły postępowania:

Fundacja WERWA realizuje projekt pn. Żłobek w Rogowie szansą na rozwój usług opieki nad dziećmi w wieku do lat 3 w Gminach: Toruń, Lubicz, Łysomice.

Fundacja WERWA w okresie od 2020-10-01 do 2022-12-31 realizuje projekt dofinansowany ze środków Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko – Pomorskiego na lata 2014-2020 w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego pn. Żłobek w Rogowie szansą na rozwój usług opieki nad dziećmi w wieku do lat 3 w Gminach: Toruń, Lubicz, Łysomice.