Mała Akademia w Rogowie

Gminy Lubicz powstaje instytucja opieki nad dziećmi do lat 3

Nazwa: Opiekun dzienny w Rogowie

Informacje: Dzięki dofinansowanie z Rządowego Programy „Maluch +” 2018 na terenie Gminy Rogowo powstaje instytucja opieki nad dziećmi do lat 3. Dofinansowywanie, w formie dotacji celowej z budżetu państwa oraz o środki Funduszu Pracy, umożliwiło utworzenie 10 nowych miejsc w instytucji opieki nad dziećmi w wieku do lat 3.

Wartość projektu:  50 000,00 zł

Zapisy:

tel. 794 140 516

lub mailowo:

Liczba miejsce ograniczona!

Zaproszenie do składania ofert przez PES na świadczenie usług sprzątających na potrzeby Dziennego Domu Pomocy w Przysieku

Zaproszenie

Fundacja WERWA pragnie zaprosić do składania ofert cenowych wszystkie Podmioty Ekonomii Społecznej zainteresowane świadczeniem usług sprzątających na potrzeby DDP (Dziennego Domu Pomocy) w miejscowości Przysiek, gmina Zławieś Wielka, województwo kujawsko - pomorskie.

Zaproszenie do składania ofert przez PES na świadczenie usług dietetyka na potrzeby Dziennego Domu Pomocy w PrzysiekuZ

Zaproszenie

Fundacja WERWA pragnie zaprosić do składania ofert cenowych wszystkie Podmioty Ekonomii Społecznej zainteresowane świadczeniem usług dietetyka na potrzeby DDP (Dziennego Domu Pomocy) w miejscowości Przysiek, gmina Zławieś Wielka, województwo kujawsko - pomorskie.

Cykliczne dostawy artykułów na potrzeby Dziennego Domu Pomocy w Górznie

Zaproszenie

Fundacja WERWA pragnie zaprosić do zgłaszania się wszystkie Podmioty Ekonomii Społecznej zainteresowane realizacją zamówień na potrzeby DDP (Dziennego Domu Pomocy) w miejscowości Górzno, miasto i gmina Górzno, województwo kujawsko - pomorskie.